AD

Ny Musikk

«Mørketrening» med Toril Karlengen

today2. mars 2023 176 16

Bakgrunn
share close
AD
AD

En låt med god driv som lokker deg ut på dansegulvet en sen fredag kveld.

Sangen «Mørketrening» slippes 10. mars og handler om at jeg er mørkeredd og har utallige ganger forsøkt å gjøre noe med det, uten spesielt hell, sier Toril.  -Og det er Toril Karlengen som står for teksten og musikken er det Lillebror Sande Larsen som står bak. Her er en liten snutt av låta som du hører her på kanalen.

  • cover play_arrow

    «Mørketrening» med Toril Karlengen Toril Karlengen

Pre-Save Toril Karlengen «Mørketrening»

Toril Karlengen, tidligere kjent som en av de beste sandvolleyballspillerene her i landet, har tatt en kursendring. Hun har siden debutalbumet «Typisk meg» i 2022 satset fullt på sang og musikk.

Sjangeren er danseband, da Toril selv liker å danse og se andre kose seg på dansegulvet. Toril Karlengen jobber nå med album nr. to.

Hun gir ut sin musikk i på label Slager, og spiller inn all sin musikk live i Gjøvik Lydstudio. Musikken hun lager inneholder norske tekster og fengende rytmer. Toril er opptatt av live opplevelsen, og sammen med sine fem musikere leverer hun en 100% live opplevelse det svinger av. Her får du virkelig kjenne på stemningen, pulsen og gleden av dyktige live- musikere.

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%