AD

Dansbandradioen?

Hyggerlig å møte deg. Vi er Dansbandradioen, med Dine Favoritter Nå!.

Hvem er vi

Dansbandradioen ble startet som et lite nettprosjekt Januar 2017 for å lage underholdning til kun en kjøkkenradio i Skiptvet Kommune.  Samboeren var lei all musikk og underholdning på Dab kanalen og følte at ingen ga den musikken hun egentlig ønsket. Vi gikk til innkjøp av Sonos anlegg både på kjøkkenet, stua, soverommene og badet.. Men vi klarte fortsatt ikke få til underholdningen vi ønsket.

Siden Thor Arne tidligere har jobbet i flere Lokalradioer rundt om på Østlandet, kom forslaget om å lage en nettradioløsning med egen lokal server i huset. Arbeidet ble satt i gang med å sette opp avviklingsløsning. Men etter hvert ble det bestemt at hvorfor ikke legge den på utsiden, så slipper vi all trafikk på internt nettverket.

Deretter ble avviklingsløsningen lagt på nett og server satt opp. Etter hvert som tiden gikk ble det bare mer og mer klart at dette var jo en underholdningskanal som flere likte innen familien.

Påsken 2017 kom Thor Arne i kontakt med en gammel kollega fra Radio Tønsberg, Raymond Johansen. Hvor han fortalte om det lille hobby prosjektet og Raymond tente helt på tanken om å lage en Norsk Danse underholdningskanal.

Vi gikk straks igang med flere prosjekter for å utvikle kanalen fra intervjuer, jingler, topp 20 liste over hva som ble spillt av låter m.m.

Men kostnadene rant på og utgiftene stod ikke til å dekke, så våren 2019 valgte vi å legge ned nettradiosiden da vi etter flere tapre forsøk på å hente inn penger av annonsører, artister og partnere ikke gikk helt som ønsket.

Så kom Covid-19 og vi var de første i Norden som tok initiativ ovenfor artister og hjalp de komme seg online med Live konserter ettersom vanlige konserter og gallaer over natten ble kansellert.

Vi satt ukentlig sammen ei liste over visninger av live konserter i sosiale medier som vi har hatt oversikt over siden Covid-19 brøt ut. Pandemien gjorde at artistene måtte være kreative på et helt nytt nivå med hvordan å nå ut til sine fans og der har vi vært en kanal som har stått opp for artistene og formidlet flere tusen livesendinger siden pandemien brøt ut.

Dansbandradioen har aldrig hatt som mål å gå med overskudd Vi har hele tiden hatt en grunnleggende plan om at produktet skal være selvdekkende med utgifter. Dette er og vill alltid være en hobby og kanal for å dekke et behov i 2 kjøkkenradioer i Eidsberg i Østfold og Bø i Telemark.

AD
AD
AD
0%