AD

Nyheter

Det svinger av Contiki

today2. mars 2023 1104 34

Bakgrunn
share close
AD
AD

Nå er gutta klare med en singel som heter «Den beste tida» og det er den første singelen fra det kommende album med tittelen «Alltid på vei».

«Den beste tida» er en originallåt som er skrevet av Rune Engen med tekst av Marian Engen, kona til Rune. En fengende låt som vil få det til å svinge på dansegulvene.

Contiki består av Rune Engen og Roger Nysveen. To erfarne og gode vokalister med en tydelig identitet, sangglede og god formidlingsevne, noe denne låten er et godt eksempel på.

Albumet som kommer er Contiki sitt første album og lenger nede på siden kan du se låtlisten fra albumet.

Her har du en liten snutt av låta «Den beste tida» som du hører her på kanalen.

  • cover play_arrow

    Det svinger av Contiki Contiki

 

Pre-Save: Contiki «Den beste tida» Slippes 03.03.2023

 

Contiki

Gutta i Contiki , Rune & Roger

Det hele startet en novemberkveld i 2008, mest for moro skyld, men endte med at Contiki nå omtales som Norges Superduo innen sjangeren! Rune Engen og Roger Nysveen stammer fra dansebandet Furulunds fra Lillehammer. Dette skulle kun være for moro skyld, men det skulle vise seg at etterspørselen skulle bli større enn det de hadde forventet.. og gjør nå suksess med sin musikk.

I dag kjører Contiki et profesjonelt og aktivt løp og er nok den mest brukte duoen i sin sjanger i Norge. Radarparet, som de ofte blir kalt, har et folkelig forhold til sine arrangører og ikke minst sitt publikum.

De leverer topp vare, fra ende til annen på hvert eneste arrangement og drar masse folk og lever for å formidle god musikk og danseglede! Contiki legger stor vekt på lyd og det visuelle på scenen.  De opptrer over hele landet med musikken sin og har spilt til dans i over 30 år. Contiki spiller god tradisjonell Norsk og Svensk dansemusikk, med et snev av gode countrylåter og nå er de klare for å gi ut sitt første album.

 

Albumet «Alltid på vei» som blir gitt ut av plateselskapet Grammofon/Slager, kommer ut 24. mars og inneholder 13 låter.

Låter: Alltid på vei –  Gi meg tid – Like forelska nå som da – Mine tårer er for deg – Den beste tida – En kvinnes mann – Si at du blir her – En SMS fra deg – Nå kan du lukke dine øyne – En natt med meg – Det er aldri for sent – Englesjel – Tro hva du vil

Medvirkende på albumet: Bjørn Elvestad, Lars Espen Skogvold, Erlend Trinerud Rognlien og Morten Nyhus.

Albumet er produsert av Morten Nyhus.

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%