AD

Ny Musikk

Vi bader i mer ny musikk!

today15. juni 2023 51 6

Bakgrunn
share close
AD
AD

De fire første bandene slipper nye låter den 23. juni som du allerede nå hører her på kanalen. Det siste bandet slipper et album 14.juli og vi har flere av låtene liggende inne i våre spillelister.

Endelig er TITANIX tilbake med en ny singel. Deres første på to år. Titanix er et av dansebandene som streamer mest og deres «Häng med på fest» ble gullplate tidligere i vår.

Ønsket om ny musikk med bandet har vært stort og nyheten om at de gir ut ny musikk har blitt mottatt med åpne armer på sosiale plattformer.

Låten er en perfekt sommerlåt og en perfekt oppvarming til albumet som slippes i juli! Danseband med et helvetes trekk – alt drevet av Thomas Thörnholm, som nylig ble med og drev Anders Bagges siste hit

Følg gjerne Titanix på Spotify

Kåt, glad og tacksam er BlackJacks største hit på over 30 år. Låten har vært en stor hit, både blant dansere og publikum utenfor dansegulvet. Ikke minst blant EPA-traktorer, Raggar- og pilsnerbiler hvor låten har vært het siden utgivelsen. Nå slipper bandet en hypet versjon med tung dansebeat og moderne synther. Alt remikset av erfarne reven Anders Eliasson som var medforfatter av sangen.

Anders, som har bakgrunn fra synthmusikk men som deretter gikk stort med rockebandet Lambretta for så å gå tilbake som produsent og låtskriver. Versjonen blir garantert godt mottatt i sommer. For det første har BlackJack et enormt stort eget publikum. Dels lever sangen et eget liv.

Følg gjerne Black Jack på Spotify

Foxie er et unikt danseband på den måten at de blander partyrock med moderne dansebandmusikk likt og får denne komboen til å fungere helt fantastisk.

Den karismatiske sangeren Jörgen Rhodén opptrer også med sitt tributeband til Status Quo og i Foxies nye sommerdans «Midsommardans» hører man det tydelig.

Ta frem en mikser og legg fra deg moderne danseband som Sannex og Barbados og bland den med en porsjon Drängarna og Kenneth & The Knutters og avslutt med litt Status-rock og på toppen av det en skikkelig morsom tekst og også et utrolig smart og fengende refreng hvor bandet får inn Små grodorna-melodi, som gir det en Karlsson-lim-effekt.

En superduper sommerlåt som har alle muligheter til å ha et skikkelig crossoverpotensial utenfor dansegulvet!

Følg gjerne Foxie på Spotify

Danzbanderz satte skapet tilbake der det skulle… Denne gangen har de spilt en utrolig sjarmerende danseversjon av Bolagets kjempehit «Ikväll igen». «En svingende jævla hyllest til en flott sang» som Linus i Danzbanderz sier det. Og det er det som er så utrolig kult med Danzbanderz. Å kunne ta denne typen sanger – akkurat som bandet tok Leksell, Bryant, Petter og mange andre hits og danse bandify på en vanvittig god måte som når et så enormt bredt publikum.

Dansebandfans, partypublikum, bilpublikum og ja – vanlig mann og kvinne… Låten er arrangert og produsert som vanlig av Martin Klaman, som blant annet jobber med Lasse Stefanz-plater. Det er alle muligheter for å bli en ny «tystnar i luren»-hit for Danzbanderz!

Følg gjerne Danzbanderz på Spotify

«Slut på längtan» er navnet på Voize sitt nye album som slippes 14. juli.  Og det er det virkelig. Slut på längtan, etter å ha gitt ut singler i over 6 år som har strømmet over 3 millioner, kommer sangene endelig ut på CD og flere av dem hører du her på kanalen. 

Dette fyldige albumet er som å oppleve Voize live på dansegulvet. Hva gjør bandet så populært? Vel, det er deres blanding av moderne dansebandmusikk og det litt mer modne.

Bandet har alltid vært fokusert og virkelig gitt fansen det de vil ha. Men det er ikke alt – Voize har også inkludert 5 bonusspor fra tidligere album og det er deres fem mest etterspurte sanger fra deres tidligere repertoar som de selv valgte å gi deg en ekstra dose av. Dette albumet er velfylt og sterkt!

Følg gjerne Voize på Spotify

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%