AD

Nyheter

Kjøl deg ned med mer ny og herlig musikk

today11. juni 2023 105 5

Bakgrunn
share close
AD
AD

Vi har lagt inn ferske danseband og country musikk i våre spillelister.

-Og for kanskje første gang i historien, danseband møter opera i en av de nye låtene.

Alle låtene slippes på digitale strømmetjenester 16. juni , men allerede nå kan du høre disse her på kanalen.

 

Streaplers kommende singel byr på «Vi säger allt i det tysta» . Forhåpentligvis leverer de akkurat det fansen ønsker. Det er en fin ballade som ligner på deres forrige største hit de siste 10 årene «Without a heartbeat» og kan absolutt bli en lignende suksess.

Den andre låten på denne singelen inneholder også låten «Du får min ring».

Streaplers er et av Sveriges største navn innen dansebandsjangeren, og selv om de har eksistert i flere tiår, fortsetter de å imponere med sangene og produksjonene sine. Albumet deres, som inkluderer disse nye sangene, slippes 30. juni.

Følg gjerne Streaplers på Spotify 

Casanovas mellodifestival hit «Så kommer känslorna tillbaka»er fortsatt en populær låt og nå er det tid for en skikkelig festlig og dansbar versjon av låten Den har fått en ekte kommersiell makeover av DJ Allergic, som allerede har fått millioner av strømmer på egen hånd.

Tempoet er raskt og miksen har en nostalgisk EDM-følelse som tar oss tilbake til datidens partybølge samtidig som den er moderne. En sommerlig hit som garantert blir overspilt. Perfekt for å sette stemningen på de mest ettertraktede festlistene!

Følg gjerne Casanovas på Spotify

Dansebandet Bagage ligger ikke på latsiden, men fortsetter å gi ut singler med jevne, hyppige mellomrom. Denne gangen er det en litt spesiell låt da Per-Åke i bandet har fått hjelp av to duettpartnere fra den svenske operascenen, Maria Ejderos Sveinungsen og Pernilla Ingvarsdotter.

– Jeg har alltid hatt lyst til å gå mine egne veier, sier Per-Åke, og det har Bagage absolutt gjort da bandet ga ut alt fra vakre sangballader til bugsanger som «Varm Korv Boogie».

Nå er det tid for kanskje den første låta i dansband historien der danseband møter opera. 

Følg gjerne Bagage på Spotify

Helen Nyberg er en av den svensktalende delen av Finlands mest populære artister og er mer eller mindre alltid på turné, og denne sommeren er selvfølgelig intet unntak. Låten heter «Kom Nu Alla Vänner».

Hun lager vanligvis litt viseduftende musikk, men denne gangen mikser hun også inn litt «danseband-duftende» stil for også å nå ut til publikum som hun har oppdaget finnes når hun har konsertene sine der hun av og til gjør covers av kjente dansebandsanger, men på sitt eget vis. 

Følg gjerne Helen Nyberg på Spotify

Jake Lindhom sin nye låt «Favorite Song» er en moderne countrysang. Selv om teksten forteller om et samlivsbrudd, er sangen generelt oppløftende og energisk. Lyden er inspirert av artister som Florida Georgia Line, Luke Combs, Jordan Davis og Chris Lane.

Sangen ble skrevet av artisten Jake Lindholm sammen med Nashville-låtskriverne Kate Sykes og Andreas Eriksson (som også produserte sangen). «Favorite Song» hører du her på kanalen, men selvfølgelig hos vår søsterkanal countryradioen.no. 

 

Følg gjerne Jake Lindholm på Spotify

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%