AD

Ny Musikk

Mer ny og herlig Musikk

today25. april 2023 233 4

Bakgrunn
share close
AD
AD

Vi har oppdater våre spillelister med mer ny og herlig musikk

Black Jack «Nu Eller Aldrig»  

Black Jack nærmer seg utgivelsen av albumet deres i full lengde, men først slippet de denne sterke singelen som er en klassisk «BlackJack» låt og vil nok ikke skuffe noen av deres store fans.

Dansebandfolket som elsker å bugge vil helt sikkert ta det til seg.

Låten er produsert av Anton Martinez Matz og BlackJack spiller sin egen lyd, noe som har gjort at de har beholdt sin posisjon som et av de sterkeste navnene i den svenske dansebandshimmelen.

Donnez «Farsans Bar»

Denne låten er hentet fra Donnez sitt kommende album. Donnez har vært et av Sveriges mest turnerende danseband de siste årene og trekker flest folk til dansegulvet.

Deres unike sving som kombinerer trekkspill og saksofon gjør at de tiltrekker seg et bredt publikum – fra de unge til de litt eldre.  Deres tre siste album har alle vært topp tre på de svenske hitlistene, hvorav ett var en topp ti.

Dette viser den enorme populariteten de har fått blant lytterne. Det er viktig å merke seg at Donnez er Sveriges største danseband ute på de svenske og norske dansesporene og har også et stort bilbårent publikum, takket være deres til tider frekke og morsomme tekster. Deres siste album «Skön style» er intet unntak.

Gottfrid «Ett Varv Till»

Med den nye singelen «Ett varv till» har Gottfrid tatt musikken mot en litt annen stil og lagt igjen sin tidligere engelskspråklige lyd for å utforske svenske tekster og et mer kommersielt lydbilde.

Som tidligere Idol-deltaker har Gottfrid vist at han har det som skal til for å nå toppen. Gottfrids nye musikalske retning henter inspirasjon fra Jerry Williams og hans legendariske lyd.

Men Gottfrid har også lagt til sitt eget personlige preg, og skapt en unik stil som er helt hans egen.

Highlights «Ingen Annen Ser»

Høydepunkter er både Grammy-nominert for sitt forrige album og har en helt ny, super fengende ny låt på gang.

Høydepunkter setter listen høyt med sin siste plate «En natt på stan» og nå er de klare til å overgå seg selv.

Musikalsk er den nye sangen en moderne feilsang – akkurat det Highlights-fansen lengter etter.  Satsingen på et nytt album som ser dagens lys våren 2024 har startet!

Jive «Om En Stund»

Sundsvall-bandet Jive kommer med en ny singel hvor deres nye sanger Birger Kareliusson synger.

Dette er bandets første singel for året, og etter hvert skal den blomstre ut til et fullt album.

Jive spiller dansebandmusikk et sted mellom det moderne og det modne og har derfor en bred stabil base som viser seg i spilleplanen deres.

 

 

ModX «Waste Another Day»

ModX sin unike blanding av klassisk og moderne rock, inspirert av legendariske band som Toto, Mr Mister og det svenske bandet Work Of Art, gjør musikken deres perfekt for et bredt spekter av lyttere.

«Waste Another Day» har et fengende uptempo-beat og et uforglemmelig refreng.

Et etterlengtet album slippes i august. Så hvorfor ikke ligge i forkant og legge til ModXs «Waste Another Day» til spillelisten din nå?

Callinaz «Stanna Tiden»

Med sin spesielle stil, hvor en blanding av blues og rockabilly-påvirkninger er gift med danseband-lyden, har Callinaz fått et hengiven publikum.

Mange profesjonelle dansere elsker å danse til bandet og de har et imponerende bredt publikum takket være deres brede lyd.

Her tolker de Sannex sin låt «Stanna Tiden» som de spilte inn under pandemien da 5 danseband lagde en programserie med 5 episoder på Youtube – Sammen på en annen måte – hvor hvert band laget 1 låt med hvert band, så totalt sett serien inneholdt 20 sanger.

All musikken slippe på Digitale Plattformer den 28. april fra Plateselskapet Atenzia Records. men allerede nå hører du låtene her på kanalen.

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%