AD

Intervjuer

Ole Ødegård (Ole Ivars) – Jeg er glad i folket

today13. juli 2023 236

Bakgrunn
share close
AD

Ole Ivars fylte dansegulvet på Cafèscenen da bandet gjestet Seljordfestivalen 2023.

Mange danset og samlet seg rundt Cafëscenen da Ole Ivars spilte opp til dans på Seljordfestivalen. Foto: Raymond Johansen

Etter mange år med både oppturer og nedturer har har Ole Ivars tatt et valg om å runde av med en avskjedsturné, «Den siste dansen».

Ole Ødegård som er det eneste gjenværende medlem av orginalbesttningen fra 1964 sier at det ikke ble den siste dansen og at bandet gjør alt de kan for å fylle 60 år, som er til neste år (2024).

«Det var helt fantastisk bra, mye folk og god stemning og allsangen stod på topp» slik oppsummerer Ole Ødegård Ole Ivars sin konsert på Seljordfestivalen 2023.

Ole som spiller tangentinstrumenter i Ole Ivars har tenkt litt på at det er over etter 60 år og under pandemien fant han plutselig ut at frihelg, det var noe artig greier.

«Jeg tror jeg skal klare meg godt, også vet jeg at rundt hytta i Rendalen, så er det mye fine fiskevann» Sier den folkekjære og jordnære keyboardisten i Ole Ivars, Ole Ødegård.

Dansebandet Ole Ivars ble i dannet på Hamar i 1964. I løpet av karrieren har bandet gitt ut 45 album og mottatt en rekke gull- og platinatrofeer, i tillegg til hele åtte Spellemannpriser.

Bandet har hatt en rekke bandmedlemmer i løpet av karrieren, men de siste årene er det Espen Hagen Olsen, Morten Nyhus, Bjørn Elvestad, William Kristoffersen, Arne Willy Foss og Ole Ødegård som har dannet bandet.

  • cover play_arrow

    Ole Ødegård (Ole Ivars) – Jeg er glad i folket Raymond Johansen

 

Ole Ivars Seljordfestivalen 2023. Foto: Raymond Johansen

 

Ole Ivars på Cafëscenen, Seljordfestivalen 2023. Foto: Raymond Johansen

 

Espen Hagen Olsen fra Moelv, som for tiden er vokalist i Ole Ivars ble møtt av fans i pølsepysjamas, Rune & Kari fra Hadeland. Foto: Raymond Johansen

Følg gjerne Ole Ivars på Spotify


Intervjuer

Rate it
AD
AD
AD
AD
0%