AD

Intervjuer

Knut «Sputnik» Storbukås – Det har gått så fort!

today14. juli 2023 122

Bakgrunn
share close
AD

Knut «Sputnik» Storbukås (80), lastebilsjåføren fra Drangedal spilte opp til dans og allsang på Seljordfestivalen

To populære karer på Seljordfestivalen. Rune Rudberg og Knut «Sputnik» Storbukås som villig stilte opp foran kamera for fansen. Foto: Privat

Publikum sang med på «Skilles Johanne» og flere andre sanger til den folkekjære artisten.

Knut fikk nok å håndtere etter konserten da fans, både unge og gamle ville ha bilder og autografer av det musikalske fenomenet. Heldigvis har han kona si med og det er Vivian som styrer alt.

Selv om Knut synes det er koselig med fans, er det til tider veldig hardt. Han har fullt av folk hjemme i Drangedal. Her tar han i mot besøk fra både inn og utland. Sputnik museet er ett av Telemarks mest besøkte museer.

Knut «Sputnik» Storbukås er kjent for å skrive autografen på kvinnfolkpupper og det gjorde han også på Seljordfestivalen.

Tre ganger i karrieren har Sputnik fått fri fra å skrive autografer på kvinnfolkpupper og det var kronprinsesse Mette-Marits far Sven O. Høiby som fikk jobben de gangene og Knut fikk fri. 

Se og Hør var også på Seljordfestivalen for å intervjue og ta bilder av både Knut &  Vivian på en Sykkel. Han sykler flere kilometer hver dag og slik holder han seg i form.

Rune Rudberg var også på plass for å slå av en prat med Knut som han har kjent i 35-40 år.  Det var gode toner da de møttes etter konserten. Når Knut oppdager Rune, så utbryter han «Dæven, lever du ennå!» med en god latter.

«Jeg kan ikke beskrive alle disse årene, det har gått så fort»

Sputnik klarer ikke å beskrive alle disse årene som har gått og ber meg ta en tur til Sputnik Museet, for da skal han fortelle meg. Undertegnede har vært der engang før og det er verdt et besøk. Kanskje blir det en tur til i løpet av sommeren.

Hør intervjuet med Knut «Sputnik» Storbukås

  • cover play_arrow

    Knut «Sputnik» Storbukås – Det har gått så fort! Raymond Johansen

 

God stemning da Sputnik stod på Cafèscenen, Seljordfestivalen 2023. Foto: Raymond Johansen

 

Følg gjerne Sputnik på Spotify

 


Intervjuer

Rate it
AD
AD
AD
AD
0%