AD

Intervjuer

Dansebandets svar på Prima Vera

today12. juli 2023 514 2

Bakgrunn
share close
AD

Joe Bjørnars er en gjeng glade musikanter fra Vallset som ikke tar seg selv så høytidelig og humor er viktig.

Platedirektør Øyvind Sauarlia i Slagerteltet på Seljordfestivalen der artister får promotere seg med mini konserter under festivaldagene. Foto: Raymond Johansen

De er kjent for sine muntre tekster og fengende melodier noe også det nye albumet «Galarank» er et godt eksempel på. En artig og trivelig gjeng som ble godt mottatt av publikum på Seljordfestivalen 2023 og flere i bandet har spilt opp til dans her før.

Joe Bjørnars fra Vallset platedebuterte i 2001. Tittellåten på deres tredje album «Kjæm du frå Vallset» er blitt bandets signaturlåt med over 720.000 streams bare på Spotify og 175.000 på YouTube.

Bandet består i dag av: 

Bjørnar Syverinsen (Tangenter), Joe Melbye (bass), Lars Frode Engen (vokal/gitar), Jan Robert Mengkrok (trommer), Frode Nielsen (Gitar), Morgan Østli Ruud (Tangenter).

Platedirektør Øyvind Sauarlia i Slager har fortsatt trua på det Joe Bjørnars gjør og han har bare gode ord om bandet fra Vallset som han beskriver slik «Dansebandets svar på Prima Vera».

Morgan og Lars Frode er de yngste i Joe Bjørnars og de drar ned snittet i bandet. Det var Bjørnar og Joe som var på bygda og håndplukka folk til bandet etter 14 års pause, blant annet vokalist Lars Frode Engen.

«Hele bransjen trenger slike unge musiker (rekruttering) for at denne bransjen skal overleve» sier Bjørnar. 

  • cover play_arrow

    Dansebandets svar på Prima Vera Raymond Johansen

Her sitter noen av gutta i Joe Bjørnars og nyter sola på Seljordfestivalen. Foto: Raymond Johansen

 

Bjørnar mente det passet seg best at den peneste stod fremst på bilde…🤣 Foto: Raymond Johansen

Følg gjerne Joe Bjørnars på Spotify

 

 


Intervjuer

Rate it
AD
AD
AD
AD
0%