AD

Ny Musikk

Ronny Nilsen med ny singel!

today7. mai 2023 169 8

Bakgrunn
share close
AD
AD

Låten har tittelen «Mitt svar til deg»

Låta er skrevet av Ronny Nilsen og handler om det å rett og slett nyte sommeren og den er produsert av Tommy Nilsen.

Låta slippes på spotify 11. mai, men allerede nå kan du høre den her på kanalen. «Mitt svar til deg» åpner med plystring og man får virkelig sommerfølelsen.

Ronny har jobbet med ny musikk i studio og sunget inn  en av flere låter som kommer på rad og rekke. Fellesnevneren blir uptempo sommerlåter med munnspill.

Pre-save låt «Mit svar til deg» her

Ronny Nilsen Foto: Privat (Ronny Nilsen)

RONNY NILSEN

Ronny Nilsen er en norsk låtskriver, artist, bassist og munnspiller. Sammen med broren Tommy er han kjent som medlem i bandet Pegasus, som de dannet i våren 2006.

Ronny Nilsen har mottatt gullplater, Spellemannpris og to gullskoen priser gjennom årene, både alene og som medlem av Pegasus.

Ronny startet med musikk i elleveårsalderen. Han begynte å spille gitar. Som sekstenåring begynte han å spille bass. Et par år senere startet han med munnspill som er flittig brukt på Pegasus sine utgivelser.

Som attenåring, begynte han som trommeslager i et lokalt band som kalte seg for bl.a Miracle. Han har hele tiden vært i band med broren Tommy. Hans største lidenskap er låtskriving, og dette tar opp mye av tiden hans.

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%