AD

Ny Musikk

NÅ! Mer ny musikk i våre spillelister…

today3. mai 2023 111 3

Bakgrunn
share close
AD
AD

.

Slippes fredag 5. mai
Slippes fredag 5. mai på digitale plattformer

Mona G fortsetter å levere sterke svenske tolkninger av countryklassikere!

Mona kommer ut med to fine låter,  «Är det konstigt att man längtar bort nå’n gång» og «Jag har en tiger i min kåk» som er  produsert av Dennis Lagerqvist.

Mona G er en av de mest ettertraktede sangerne innen country- og dansebandmusikk i Sverige og har en stemme som virkelig berører mange mennesker.

Hun er ekspert på å omskape klassiske countrylåter til svenske versjoner som fungerer, noe som bevises av konsertkalenderen hennes, som er fullbooket.

Hennes kommende album «Nashville på Svenska» slippes i slutten av juni, og det kommer garantert til å bli en suksess siden hun fortsetter å være en av de mest elskede artistene i den svenske country- og dansebandsjangeren.

Følg Gjerne Mona G på Spotify

Slippes fredag 5. mai på digitale plattformer

Schytts, det legendariske dansebandet som hadde mange svenske topphits «is still going strong».

Bandet kommer ut med en fin klassisk Schytts-sang med tittelen «Aldrig Mera Vi» som er skrevet av Tomas Edström, Peter Danielson og låten er også produsert av Tomas Edström. 

Sanger Peter Danielsson har stått bak mikrofonen i 15 år og Bandet spiller ikke bare til dans, men like ofte på firmafester og i konsertsaler. 

Følg gjerne Schytts på Spotify

Slippes fredag 5. mai på digitale plattformer

Micke Ahlgrens første singel for 2023

«Till Min Allra Bästa Vän» er en vakker fox låt produsert av Martin Klaman, som står bak produksjoner med blant andre Lasse Stefanz, Vikingarna og Matz Bladhs, for bare å nevne tre tungvektere.

Micke Ahlgrens er veldig nøye med å holde seg til lyden deres og det blir satt pris på av et stort og lojalt publikum som følger dem.

Teksten er skrevet av Petter Sand i bandet og den er basert på den norske teksten av Britt Viberg.

Følg gjerne Micke Ahlgren`s på Spotify

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%