AD

Ny Musikk

Masse herlig og ny musikk

today6. september 2023 153 7

Bakgrunn
share close
AD
AD

Vi har oppdater våre spillelister med masse ny og herlig musikk

De fire første låtene kommer slippes på alle strømmetjenester, fredag den 8. september. Men allerede nå hør du låtene her på kanalen.

Stefan Persson «St. Anne’s Reel»   

Vi er glade for å presentere den siste sangen fra en av Sveriges mest fremtredende trekkspillere – Stefan Persson. Sangen «St. Anne’s Reel» tar oss med på en fengslende musikalsk reise til de grønne åsene i Irland.

Men først, en kort forklaring på hva en «Reel» egentlig er: Reel: En reel er rask og livlig dansemusikk på 2/2 tid som har sin opprinnelse i Irland. Den er preget av sin pulserende rytme og raske tempo som gjør den perfekt for dans. Tradisjonelt spilt på instrumenter som fele, trekkspill og fløyte, har spolemusikk blitt en ikonisk del av Irlands musikalske arv.

Følg gjerne Stefan PErsson på Spotify

 

Perikles & Danzbanderz «Visa mig hur man går hem»

«Visa mig hur man går hem» – Tidløs Dansband-klassiker får et moderne preg. Når klassikere fra fortiden får nytt liv, skjer det noe magisk. «Visa mig hur man går hem», en ikonisk 60-tallsklassiker, har nå fått et moderne preg takket være det unike samarbeidet mellom to av Sveriges heteste danseband: Perikles og Danzbanderz.

Deres versjon av «Visa mig hur man går hem» er ikke bare en nostalgitripp; det er en fullskala fest som inviterer både dansebandentusiaster og et yngre publikum til å slippe seg løs på dansegulvet og også i alle bilene som ruller rundt på Sverige og Norges gater og veier!

Følg gjerne Perikles & Danzbanderz på Spotify

 

Rockabilly Fabulous «Pour Some Sugar On Me»

En energipille som vanlig fra Rockabilly Fabulous som har laget sin versjon av Def Leppards ‘Pour Some Sugar On Me’. 

Som om det ikke allerede var en flott låt, er den nå en festlåt i gledens tegn og i Rockabilly Fabulous-versjonen.

 

 

 

 

Følg gjerne Rockabilly Fabulous på Spotify

 

Linus Zander «Bamboozled By You»

Linus Zander er en av de mest aktive artistene på den svenske rockabillyscenen.

Jan slipper jevnlig nye singler og hans strategi og dedikasjon gir resultater ettersom han får og når nye fans med hver nye utgivelse.

Denne sangen er en fin midttempo-låt skrevet av Linus selv.

Følg gjerne Linus Zander på Spotify

 

Andre nye låter som ligger ut på strømmetjenester og som vi har spilt en god stund er disse:

 

Ankies «Det är nånting som händer»

Ankies er tilbake med den moderne dansebandreven «Det är nånting som händer». Med produksjon av Henrik Sethsson og Ankies karakteristiske stemme leverer låten et sterkt refreng.

Bandet har vist seg å være skikkelig sterke i sommer og var et av få band som fikk æren av å spille to kvelder på rad under den prestisjetunge Dansebanduken i Malung. Ankies vinner terreng med sine singler og snart er det tid for det første albumet. Men først denne superkraftige sangen.

 

Følg gjerne Ankies på Spotify

 

Swedish Dance Mafia «Luftslott»

Skal man tro på alt som sies? eller kanskje  ikke…

Luftslott er en svingbar bugglåt med en finurlig tekst i sann SDM ånd og som alltid er målsettningen den samme – «Att leverera roliga och välljudande låtar till en dansande publik».

Låten er skrevet av Christian Mini Olsson og Ulf Georgsson. Produsert av Christian Mini Olsson i Leosound Studio.

 

 

Følg gjerne Swedish Dance Mafia på Spotify

 

 

Henrik Åberg & Helene Nyberg  «Farmor»

En av de mest turnerende og populære artistene i den svensktalende delen av Finland, Helen Nyberg, gjør en duett med Henrik Åberg.

Henrik, som hvert år gjennomfører lange turneer og spiller foran utsolgte konserthus, har sammen med Helen laget en herlig ballade.

Låten sprenger grenser i musikalske sjangere, og kombinasjonen av Henriks barytonstemme og Helens vakre vokal gir duetten med de vakre tekstene en helt spesiell følelse.

Følg gjerne Henrik Åberg og Helene Nyberg på Spotify

 

 

Erika Jonsson «Ligger med nån annan» 

De sier at svensk country er død. Unnskyld!?, men den ble nettopp født. «Ligger med nån annan» følger ikke retningslinjene for hvordan country skal låte, men hvorfor følge strømmen?

Vi synes Erika er tøff og hun tråkker opp nye stier som ikke alle andre våger begi seg ut på og hun leverer 100%.

Låta ble utgitt 24 august og iløpet av 14 dag snart fått 50.000 streams på spotify.

Følg gjerne Erika Jonsson på Spotify

En annen låt som vi spiller med Erika er Hey Mama (swedish version) og dette er en låt som ble utgitt i juni som vi også liker veldig godt. Her har Erika med seg Ørsta Linedance fra Norge.

Erika så Ørsta Linedance på Vinstra Festivalen for mange år siden. Det var en gjeng glade damer som danset linedance under konserten og Erika lurte jo veldig på hvem disse damene var og noen måneder seinere ser hun dem igjen på Trandal og det var starten på et fantastisk vennskap som også resulterte i musikkvideoen under.

Videoen er filmet blant de magiske fjelltoppene i Ørsta med akkurat Ørsta Linedance. Norges charmigaste damer?! Skriver Erika på sin facebook side.

Videoen er innspilt kun med iPhonekamera av Espen Kristiansen! Videoen er satt sammen og redigert av Gustav Ydenius.

 

Diddi Velle » «Seven Spanish Angels»

Diddi er 23 år gammel fra Mandal og utrolig talentfull.

På få måneder vokste hun til å bli et internettfenomen etter at hun begynte å laste opp videoer på sosiale medier og har blitt et Norsk Country fenomen som har tatt folk med storm med sine country-klassikere.

Dette er hennes første singel og det er en vakker gjengivelsen av «Seven Spanish Angels»

Her har mange countryfans mye å glede seg til fremover. 

For dette er bare begynnelsen, nå jobber hun med å få sin selvskrevne sang spilt inn skriver Diddi på sin facebookside.

Følg gjerne Diddi Velle på Spotify

 

 

 

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%