AD

Ny Musikk

Joe Bjørnars slipper nytt album

today4. juli 2023 181

Bakgrunn
share close
AD
AD

Førstkommende fredag slipper dansebandet Joe Bjørnars nytt album etter mange års pause.

Albumet er produsert av Morten Nyhus (Ole Ivars)

Joe Bjørnars hadde sin oppstart i september 1992. Bjørnar Syverinsen og Joe Melbye møttes for å spille og ha det litt moro sammen, eller øve litt om du vil. Alle øvelser har jo pauser og med hver sin kaffekopp gikk praten lett og handlet i hovedsak om å starte et band. Ja, gutta hadde jo spilt sammen i hele ungdomstiden, med andre ord var disse to kara barndomsvenner.

Etter hvert som tida gikk ble Joe Bjørnars bestående av; Joe Melbye, Bjørnar Syverinsen, Odd Runar Lund, Arnold Eriksfallet og spillejobbene ble mange.

Debutalbumet «Flørt og smil» ble en suksess og tittellåten lå 52 uker på spillelistene til Nrk P1 Hedmark i 1999. I 2001 gjør Joe Bjørnars en ny innspilling «Fem fine fyrer i farta» med Morten Nyhus som produsent, og William Kristoffersen som låtskriver.

Joe Bjørnars farter nå videre og spille mye på Hedmarken, og rundt om i hele Norge. I 2003 kom «Varsku her» og i 2006 gikk Joe Bjørnars i studio nok en gang og spilte da inn albumet «Kjæm du fra Vallset». Tittellåten skulle vise seg å bli en stor hit og har passerte 1 million streams bare på Spotify.

Rundt 2011/2012 bestemte bandet seg for å ta en liten pause som varte helt til Bjørnar Syverinsen og Joe Melbye igjen møttes for å øve litt og «nysje» litt på gamle låter. Etter et par sammenkomster var alt på plass, og like artig som før.

De to gründeren Joe Melby (bass) og Bjørnar Syverinsen (tangenter) har nå fått med seg:
Lars Frode Engen (vokal), Morgan Østli Ruud (tangenter/kor), Jan Robert Mengkrok (trommer), Lasse Bangfield (gitar).

Etter det etterlengtede combacket fikk Joe Bjørnars platekontrakt med Slager og tre nye singler er så langt sluppet;  «Je er ingen baker», «Galarank», og «Langtransport».

Vi har lagt til enda flere låter fra dette album inn i våre spillelister: Eksosrype, Danseskoa, Gullhår i ræva, Harejakt i hælvtakt og Vi må nyte alle fine dager.

Det nye albumet «Galarank», slippes på Seljordsfestivalen fredag 7 juli.

Følg gjerne Joe Bjørnars på Spotify

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%