AD

Nyheter

Vi svømmer i godlåter fra Sverige

today19. juni 2023 139 5

Bakgrunn
share close
AD
AD

Her kommer det flere godlåter på rekke og rad som har slipp fredag den 23. juni, men allerede nå kan du høre disse her på kanalen.

Det er en stund siden Ankies ga ut ny musikk – men sommer = dansebandtider og Ankies slipper to singler i løpet av sommeren.

Her er første låt ut og det er en supersterk låt produsert av Henrik Sethsson fra Casanovas. Ankies med sangeren Ankie i spissen, har på tross av at de ikke er et heltidsband, en imponerende «CV» på sine tidligere utgivelser med hundretusenvis av streams på en rekke sanger. Utrolig imponerende. Denne sangen er en kandidat til å bli på lik linje som de andre. 

Følg gjerne Ankies på Spotify

Endelig er Pia Pihlgrens fra Värmland tilbake med ny musikk.

Bandet som har skjemt oss bort de siste årene med singler i jevnt tempo har tatt en liten pause fra utgivelsen til nå. Hva tilbyr de nå? Vel, en veldig dansbar bugversjon av «Rosegarden», en låt de har hatt på repertoaret i mange år og som alltid har vært et gulvfyll. Mange av fansen deres har bedt dem om å spille det inn, noe de nå har gjort. Spor nummer to «Take A Chance» er også en countrypreget låt – akkurat den lyden Pihlgrensene er kjent for. Ingen fans av det populære Värmland-bandet vil bli skuffet!

Følg gjerne Pia Pihlgrens på Spotify

Fernandoz slipper den første singelen i forkant av albumet som kommer våren 2024.

Presset er hardt på bandet for å komme opp på samme standard og det har de virkelig lykkes med. «Caroline» er en supersterk låt som dansepublikummet vil elske og «Forevers Just A Stopping Place» er en country dandy deluxe. Akkurat det kaliberet bandet alltid byr på på albumene sine.

For er det noe Fernandoz er elsket for, så er det nettopp for deres flørt med countrymusikk. Kanonsingel!

Følg gjerne Fernandoz på Spotify

Dennis Quintero, forsanger i TT Grace og The Boppers, er tilbake med sin nye solosingel og det er som et slag i ansiktet!

Han fortsetter å gå sine egne spor, og har fått hjelp av sin bandkamerat André Fransson for å sette den perfekte moderne rockabilly-produksjonen til denne Little Richard-klassikeren.

Følg gjerne Dennis Quintero på Spotify

 

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%