AD

Ny Musikk

Vi har lastet opp mer ny musikk fra Sverige

today25. april 2024 30

Bakgrunn
share close
AD
AD

CASANOVAS «AJA BAJA»

Vårens store singel med Casanovas. Kjempe fengende dansebandlåt med en stor porsjon humor i refrenget. Låten er skrevet av Henrik Sethsson og Bobby Ljunggren og er virkelig en låt som passer Casanovas store publikum.

I løpet av året har Casanovas slått flere publikumsrekorder på dansesteder rundt om i Sverige. Når det kommer til danseband med den moderne litt sin litt mer pop sound, er de utvilsomt det ledende bandet.

Det sjarmerende med dem er at de alltid «slipper unna» med å slappe av med noen av disse ultrafengende bugg-låtene ispedd de litt mer konvensjonelle, moderne produserte popdansebandlåtene. 

Følg gjerne Casanovas på Spotify

BUGGAR BERT «VEM FAN E DU?»

Denne gangen tar Bert på seg den hotteste sangen av dem alle – Hooja & Miriam Bryants VEM FAN E DU? Den har i grunnen allerede et perfekt tempo for å lage en bugg-låt. Produsenten er Martin Klaman. 

Følg gjerne Buggar Bert på Spotify

DONNEZ » EN TIGER I SÄNGEN» EPA REMIX

En tiger i sengen er Donnez sin største hit og er allerede en stor låt blant landets EPA-publikum og raggare. Så det sier seg selv at låten bør få en EPA-remiks som er skikkelig tung og god. Denne skal være SELVKLAR i hver eneste bil denne sommeren. Det er også morsomt at Donnez tidligere remikser også nådde sitt faste publikum – de ser også ut til å lytte til dem med et vidt åpent hjerte.

Følg gjerne Donnez på Spotify

PERIKLES «O VAD HON E FIN» 

Her leverer Perikles litt mer bredbeint «rock» i samme ånd som Wilmer X. Noe som alltid har vært Perikles sin signatur er å tørre å ta svingene – noe som gjør dem unike. Hver plate bandet gir ut har alltid minst én sang i denne ånden og de drar alltid hjem med sitt brede publikum som vi finner både på dansegulvet og på afterbeach og byfester. Bandet feirer 50 år i år.

Følg gjerne Perikles på Spotify

TOMMYS «VI LADDAR OM»

FinlandsSvenska Tommys er et elsket danseband som tok en pause mens sangeren deres, Tom Käldström, var med Matz Bladhs. Nå, som Tom ikke lenger orker å pendle mellom Finland og Sverige, velger han å starte opp bandet sitt igjen.

Tommys har mange fans og hits i Sverige hvor de er minst like store som i Finland og mange av låtene deres har hundretusenvis av streams – til og med millioner streamere. En ny låt er tydeligvis etterlengtet, da bandet har vært borte en stund. Sangen er en klassisk Tommys-låt med den modne lyden bandets fans ønsker. 

Følg gjerne Tommys på Spotify

KINGBEES «ELOQUENT WOMAN»

Kingbees er virkelig produktive akkurat nå. Eloquent Woman er ytterligere et bevis på at bandet er i toppklasse og er et av Sveriges mest populære rockabillyband. Sangeren, pianisten og låtskriveren Lasse lee Ericson er virkelig en god låtskriver, noe som merkes når mange av låtene hans senere blir plukket opp av andre band som coverer dem. Dette er en sang som definitivt vil bli lagt merke til. Super kvalitet tvers igjennom!

Følg gjerne Kingbees på Spotify

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%