AD

Ny Musikk

Vagabond gjenoppstår nå etter ti års pause

today20. mai 2024 148 46 5

Bakgrunn
share close
AD
AD

Bandet er i full gang med innspilling av ny musikk.

Bandet ble startet i 2008 og av flere norske og svenske medier kalt ei «supergruppe» innen danseband sjangeren. Førstkommende fredag, 24.mai, lanserer Vagabond ei splitter ny låt signért Henning Hoel Eriksen, En Ring På Hånda som du allerede nå kan høre her på kanalen.

Første låt ut er en sommerlig poplåt i lette reggae- beats, skrevet av Henning Hoel Eriksen (Plumbo), Låten er også produsert av Henning Hoel Eriksen I samarbeid med bandmedlem Lars Espen Skogvold.

Vagabond holdt det gående i seks innholdsrike- og hektiske år. Og rakk å gi ut fire singler og tre album. Noe som igjen resulterte i to nominasjoner til Spellemannprisen og ett trofè. Låtene fra den gang blir fortsatt mye spilt på radio og er mye lyttet til og lastet ned via de ulike strømmetjenestene.

Vagabond er antageligvis det mest oppsiktsvekkende som har skjedd i sjangeren på mange år. Erfaringen er det lite å utsette på, for utrolig nok har de fire i bandet til sammen over 100 års erfaring fra platestudio og livescener. Og det som er mest oppsiktsvekkende, er nok at to av bransjens aller dyktigste vokalister atter igjen befinner seg i samme band.

Det ble fra dag èn lagt stor vekt på det dansbare, men man fant også plass til de nære, vakre ballader, og nå også raggae- pop!

Vagabond rakk i løpet av sine seks år som aktivt band å gjøre konserter og dansefester over hele landet. Samfunnshus, hoteller, idrettshaller, kulturhus, festivaler, messer, ”glade dager” og kjerker hadde besøk av bandet. I tillegg Thailand, Færøyene, Gran Canaria, Danmark og Sverige. Vagabond går nye veier og fornyer dansebandsjangeren.

Pre–save låta her

Som i 2008 består bandet i 2024 av:
Tommy Michaelsen – Vokal og trommer
Lars Espen Skogvold– Vokal og gitar
Per Erik Gjedtjernet – Keyboards og vokal
Hans Olav Trøen – Bass og voka

 

 

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%