AD

Ny Musikk

Mer nye musikk Sverige

today26. desember 2023 69

Bakgrunn
share close
AD
AD

Eloge «Mer och Mer» slippes 5. januar men allerede nå hører du den her på kanalen. 

Eloge ble dannet som et deltidsband i 2016 av fem virkelig garvede dansebandrever som alle tidligere hadde spilt på heltid. De dannet Eloge for å spille litt mer når de føler for det. Og slik har det blitt. De kunne spille mye, mye mer, siden de er ekstremt etterspurte.

De gjorde sin første spillejobb under Malungsvekkan i år og det har sjelden vært så mange på spor 4 som det var da Eloge spilte. Bandet velger sine øyeblikk å spille med omhu. Musikkstilen er bred, litt country og rock, med innslag av danseband og er veldig dansete.

Produksjonen er veldig bra. 

Følg gjerne Eloge på Spotify

Mona G «Det goda liv» og «Here You Come Again» slippes 5. januar men allerede nå hører du disse her på kanalen.

Mona G avslutter året med en skikkelig braksingel. Dels den nyskrevne «Det goda lifet» som hun har skrevet sammen med Micke Karlsson, som står bak Casanovas og Arvingenes mellomspill, og dels Dolly Partons klassiker «Here You Come Again».

Litt lenger ut i 2024 kommer det et album hvor Mona tolker Dolly Partons låter, gøy fordi Dolly er Monas store forbilde, men det som gjør alt litt ekstra er at de som spiller på Monas album er gutta som spilte med Dolly under ulike perioder i karrieren, både på plate og live.

Følg gjerne Mona G på Spotify

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%