Nyheter

Masive til semifinalen i Norske Talenter!

today20. september 2024 1341 8

Bakgrunn
share close
AD
AD
Masive, Norske Talenter. Foto: Skjermdump fra TVNorge
Masive i Norske Talenter. Foto: Skjermdump fra TVNorge

Dommer Stian Blipp slang seg over gullknappen og sendte Masive direkte til semifinalen i Norske Talenter fredag kveld.

Masive var siste bidrag for kveldens Norske Talenter der gutta sjarmerte dommere og publikum med sitt energiske show der de gjorde en herlig cover av New Jordal Swingers’ låt «God gammal rock and roll».

Det var nok til å få hele dommerpanelet opp og stå og ikke minst gullknappen fra Stian Blipp. Det er bare å ta av seg hatten for disse gutta som virkelig stod frem og bø på seg selv fra scenen under Norske Talenter. Vi gratulerer Masive med semifinaleplassen i Norske Talenter.

Hilsen fra New Jordal Swingers

SEMFINALE 18. OKTOBER

Da opptrer Masive en gang til i livesending og her kan publikum bli med å stemme fram Masive til finalen. Så vi håper dansefolket gir sin stemme til disse gutta som har en lysende fremtid i møte og det er et band som bransjen trenger. 

Gutta i bandet Masive kommer fra Biri, Snertingdal og Gjøvik. og medlemmene er i alderen 14-18 år. Bandet ble startet opp for 6 år siden av Vemund Brobakken på trommer og Simen Brobakken på bassgitar/vokal. Masive var også et av de store og positive høydepunktene under Seljordfestivalen 2023.

Under kan du se hele showet til Masive fra Norske Talenter.

Les også:

Masive til Dansbandsveckan i Malung 2025

Masive- Et håp for fremtiden 

 

 

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
0%