AD

Ny Musikk

Klar for påskefest

today21. mars 2024 30

Bakgrunn
share close
AD
AD

Singlen “Tapp Mæ Ei Tell” er klar for påskefesten!

I over 20 år har Jan Johansen og Arctic Band spilt opp til dans i hele Norges land. Dette er andre singel ut, hentet fra Arctic Bands kommende album “Godt å Ha Dæ”, som slippes senere i år. Låta blir å finne på alle digitale plattformer f.o.m 22. mars, men allerede nå kan du høre den her på kanalen.

Dette sier bandet om låta:
“Etter årelang erfaring med å spille opp til dans, har vi latt oss inspirere av noen typiske øl-glade karakterer, som vi stadig møter. Vi kjenner vel alle han karen som manner seg opp for å be opp til dans, eller han som har mannet seg såpass opp, at han har mistet selvinnsikt i egne danseferdigheter. «Steike, hu var fin, i kveld ska hu bli min. Tapp mæ ei tell!»

Låta er en feststemt danselåt, om påfyll av duggfriskt øl –ei med skum på toppen,

Om Arctic Band:
Arctic Band, med vokalist Jan Johansen i spissen, ble stiftet i 2001. De kommer fra Karlsøy, en liten, flott og kulturell kommune, ca. 70 km nord for Tromsø. I flere tiår har de levert allsang, dansemusikk og god stemning rundt i hele Norges land, for både unge og gamle musikkglade lyttere. De har spilt på ulike festivaler, blant annet Dansefestivalen i Seljord og Sel, og spilt på store, kjente utesteder som Rorbua og Jernbanen i Tromsø. Bandet har tidligere gitt ut 3 album.

BANDETS MEDLEMMER 2024
Jan Johansen, vokal
Bård Monsen, tangentinstrumenter
Tormod Berg, bass
Sebastian Baltzer Stenersen, trommer
Syver Haugli, gitar

PRODUKSJON: Lars Inge Pedersen, tekniker/produsent

Følg gjerne Jan Johansen & Arctic Band på Spotify

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%