AD

Ny Musikk

Kjærlighet og smil

today7. mai 2024 69 20

Bakgrunn
share close
AD
AD

«Kjærlighet og smil» er tittelen på Nordans sin neste singel

Mayliss gleder seg til 8. mai.
Mayliss gleder seg til 8. mai. Da slippes «Kjærlighet og smil» på Spotify og alle andre strømmetjenester. Foto: Nordans

Den slippes på digitale strømmetjenester onsdag 8. mai, men allerede nå kan du høre låta her på kanalen. En fin låt som garantert vil bli tatt godt i mot hos dansefolket og våre lyttere.

Vokalist og frontfigur Mayliss Ratama er bare 26 år og er nytt tilskudd i bandet. Hun er en glimrende vokalist som passer Nordansmusikken veldig godt.

Mayliss spiller også gitar i tillegg til å synge veldig fint. Hun vil også ha en administrativ rolle, der hun vil jobbe med sosiale media, foto og styling.

Nordans har også fått ny bassist som heter Håvard Holmen.

Nordans er et livat danseband fra Levanger i Trøndelag og første spillejobben for vokalist Mayliss Ratama og bassist Håvard Holmen sammen med Nordans skjer førstkommende lørdag kl.21.00 på Havna Scene i Levanger.

Det blir spennende å følge Nordans videre og du vil garantert få oppleve bandet flere steder i landet i løpet av dette året. I uke 28 spille de opp til dans under «Dansebandvecka» på Dokka.

For booking av bandet kan man ta kontakt med JH Formidling

Nordans består av: Mayliss på vokal, Frank Scott på tangenter og vokal, Thomas Anfinnes på gitarer, Håvard Holmen på Bass og Ingar Frelsøy på Trommer.

Følg gjerne Nordans på Spotify

 

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%