AD

Vi har oppdatert våre musikk lister med litt ny og herlig julemusikk

Lasse Stefanz har sluppet en tidig julepresang til sine fans. Låten heter «Jul på 4 hjul» og det er en skikkelig herlig og hunoristisk julelåt skrevet av Thomas Järvheden.Casanovas fantastiske år avsluttes med en skikkelig fin nyskrevet singel signert Henrik Sethsson (fra bandet) og Thomas G:son.

Sangen er en fin ballade med tekst om hvordan det er å komme hjem til hjembyen i jula. En tekst som mange kan kjenne seg igjen i.

I løpet av året gjorde Casanovas Mello og hadde etter det over 20 sesongrekorder på dansegulvene rundt om i Sverige! Det har vært et fantastisk år, som nå avsluttes med denne superstilige juleballaden!

Danzbanderz har hatt et vellykket år med nesten 8 millioner strømmer i katalogen deres. Fem nye låter har blitt sluppet i løpet av året og han har gjort sin første live-gig og også sin TV-debut i Bingolotto hvor han mottok en gullskive for «Tystnar i luren». 

Nå går året så smått mot slutten og Danzbanderz synes det er på høy tid å gi ut en julesingel – deres første. Sangen er «Tänk va’ tomten likna’ papa» og er en skikkelig buggy og glad julesang med morsom tekst og mye julestemning. En låt som vil gå veldig bredt hjem.

Agneta Olzzon er aktuell med en nyskrevet julesingel. A Real Christmas er en frekk julepophit.

Låten er skrevet av Peter Grundström og Agneta Olzzon og låtskriverparet Ylva og Linda Persson som har konkurrert med over 60 låter i 18 land til Eurovision Song Contest i nasjonale kåringer, og nå også er aktuelle for Malta.

Produsent Peter Grundström er mannen bak utallige hits, inkludert Till min kära.


Schytts trenger ingen nærmere beskrivelse, de er et av Sveriges mest kjente «merker» i dansebandverdenen.

Det kanskje ikke så mange vet er at sangeren Peter Danielsson gjør juleturné hvert år når han gjør klassiske «Christmas Crooner-sanger» i konserthus og kirker.

Og det kan du forstå når du hører Peters synge denne klassikeren – Blue Christmas som er pent produsert og en versjon som vil passe like godt til dansebandpublikummet som den tradisjonelle elskeren av juleklassikere.

 

AD
AD
AD
0%