AD

«Ingenting e som det en gang va»

Folk skiller lag, verden har blitt gal, datamaskinen skulle gjøre alt så bra, men aldri har vel folket vært
mer skrall? De sier forandring fryder, men det er ikke Jan Johansen & Arctic Band helt enige i

Single nummer tre
Jan Johansen og Arctic Band setter ord på en samfunnsutvikling, som slettes ikke er bra, i sin nyeste single: “Ingenting e som det en gang va”. Det starter lett med at folk skiller seg, før de går enda mer i dybden. Etter et langt levd liv, ser de samfunnet fra utsiden, og hvor vi er på vei. Folks stigende ensomhet, dårlige nerver, lite fysisk arbeid og minimalt med sosial omgang.

“Ingenting e som det en gang va” slippes på digitale plattformer fredag 19. april, men allerede nå kan du høre låta her på kanalen.

 

Dette sier bandet om låta:
“Samfunnet er kaldere enn noen gang. Ingen kjenner hverandre lenger. Kollegial prat over kaffekoppen blir sjeldnere. Å møtte venner etter jobb bare for å være sammen, er så og si borte. Ingen har tid lenger, ingen har energi lenger. Det er så ille at vi nesten kun møtes i bryllup og barn’dåp, og knapt i begravelse.. Noen ganger stemmer det faktisk at alt var mye bedre før.

Om Arctic Band:
Arctic Band, med vokalist Jan Johansen i spissen, ble stiftet i 2001. De kommer fra Karlsøy, en liten, flott og kulturell kommune, ca. 70 km nord for Tromsø. I flere tiår har de levert allsang, dansemusikk og god stemning rundt i hele Norges land, for både unge og gamle musikkglade lyttere. Bandet har tidligere gitt ut 3 album

Følg gjerne Arctic Band på Spotify

AD
AD
AD
0%