AD

Ny Musikk

Det swinger igjen fra Swing Team

today11. juni 2024 50

Bakgrunn
share close
AD
AD

Dansebandet fra Trøndelag er tilbake, men foreløpig som danseband duo prosjekt og bandet har nylig sluppet en herlig singel med tittelen «Hvordan kunne jeg vite»

Bandet startet i 1982. Spilte på fester og restauranter stort sett i Trøndelag, da alle medlemmer var i full jobb. Etter ca 10 år meldte bandet seg på SE OG HØRS dansebandkonkurranse som foregikk i Oslo Plaza, hvor Swing Team kom til finalen. Det var et høydepunkt for bandet!

Bandet ble oppløst i ca. 2005 av ulike årsaker. Men nå har man blåst liv i bandet igjen, foreløpig som danseband duo prosjekt.

Swing Team Duo består nå av Guttorm Forbord på gitar, bass, sax og vokal og Morten Hvattum på keyboard, vokal og sax.

«Vi har allerede vært på noen spillejobber, bland annet i Østersund , Sverige med god respons, og er åpen for alle slags oppdrag» sier Guttorm til Dansbandradioen.no

 

Begge spiller fortsatt i Orkesteret Carmen, henholdsvis bass og keyboardist. Det har de gjort i 20 år. På grunn av mindre oppdrag i orkesteret, og lysten til å spille, er det årsaken til prosjektet.

«Hvordan kunne jeg vite» som du nå hører her på kanalen er oversatt av Guttorm og fruen. Opprinnelig en svensk sang, som heter «Hur skulle jag kunne veta». Skrevet av Annika Andersson, Donald Laitila , Mikael Lövdalen og Thomas Berglund.

Vi gleder oss til å høre mer fra Swing Team og duoen kan røpe at det kommer flere låter etterhvert.

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%