AD

Ny Musikk

Det regner nye låter fra Sverige

today29. juni 2023 101 3

Bakgrunn
share close
AD
AD

Det regner låter fra Atenzia Records og nå har vi lastet opp og oppdatert våre musikklister med mer ny og herlig musikk fra Sverige.

Canyons er tilbake – med to sanger og sine karakteristiske stilige produksjoner. Det høres alltid bra ut dette skånske bandet og deres sanger har blitt streamet millioner av ganger opp gjennom årene. Låtene du hører her på kanalen er «Sommarhatt», som er en herlig låt gjennomsyret av sommerfølelser og glede. En skikkelig feel-good sang og «Varför är solen så röd«, en fin instrumentallåt med trompet og saksofon. En svensk 60-tallsklassiker pent pakket instrumentelt!

Maria og Stefan i Titanix gjør en herlig midttempo ballade «När närheten bränns» som er produsert av Thomas Thörnholm. Linus Zander forstsetter å by på herlig, velspilte og bra produserte rock’n’roll / Rockabilly. This Is The End er  en ny låt som han og Niclas Zander skrevet. Mod X nyeste singel heter «Rosalie» og det er en kraftfull sang, sång med oppløftende energi.

Xplays sin nye singel «När du går» er en vakker ballade om et kanskje ikke så vakkert brudd. Patrik Rasmussen som synger har selv oversatt den fra den Norske orginalen til Trond Ihle.

Huttez er et av de mest populære partyband/dansband i østre delen av Sverige. Deres «gale» mix av stiler drar fulle hus. Låten «Träna min hjärna» er en dansbar partylåt med en morsom tekst. Låten er produsert av Marcus «Dansbandskungen» Persson.

Låten slippes på digitale strømmetjenester 30 juni.

 

 

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%