AD

Nyheter

Allsangfaktor og dansevennlige låter

today2. juli 2023 75

Bakgrunn
share close
AD
AD

Vi har lastet opp enda flere gode låter her på kanalen fra Norge og Sverige. Så her er det bare å svinge seg rundt og synge med.

Plumbo er ute med en ny låt «Sånn som jeg er»

Dette er en fengende og danseglad låt med allsang faktor i kjent Plumbo stil der gutta nok har oppdaget at de har blitt litt eldre.

En låt som handler om at det alltid er noen som vil ha oss uansett hvordan vi ser ut eller er. Her henger magen, håret har blitt grått og brillene er på.

Følg gjerne Plumbo på Spotify

Streaplers er ute med et nytt album «En bra plats i livet»

Flere av låtene har vi hatt inne i spillelistene våres en stund.

Men vi har nå lagt til flere av låtene fra dette albumet. Et flott album fra Streaplers som beviser atter engang at de er et av Sveriges største band.

Følg gjerne Streaplers på Spotify

Lisbeth Hauge er ute med en ny låt om livet rett og slett med tittelen «Sometimes In Life»

Dette er en nydelig og dansbar countrylåt som vi likte veldig godt.

«Livet er ikke alltid en dans på roser og det er ikke alltid ting går som man har tenkt. Når ting er mørkt og vanskelig, så husk at sola den vil skinne på himmelen igjen.  Jeg håper at du som trenger det, finner trøst i sangen» sier Lisbeth Hauge

Følg gjerne Lisbeth Hauge på Spotify

Casanovas er ute med et nytt album «Så kommer känslorna tillbaka»

Fra dette albumet har vi hatt spilt flere av låtene over lengre tid, men nå har vi lagt til flere fra dette album.

Casanovas, som streamer 10 millioner i året, har hatt sitt absolutt sterkeste år noensinne, og startet med Allsång på Skansen i fjor sommer for å gjøre en hit på melodifestivalen med tittelsporet «Så kommer känslorna tillbaka».

Albumet inneholder en rekke hitsingler og også tre låter som slippes i forbindelse med albumutgivelsen. Casanovas turné i sommer er enormt sterk. De vil spille på over 80! spillesteder og turneen har allerede startet og de har allerede satt publikumsrekorder. Det er ingen tvil om hvem som skal eie dansebandscenen i sommer. Svaret er Casanovas.

Følg gjerne Casanovas på Spotify

 

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
AD
AD
AD
0%