BlackJack slipper ny Singel

Kåt, glad & tacksam er Peter Dalles klassiska sitat fra filmen "Ugifte Par" ble den nye tittelen på BlackJacks nya kanonbugg. (mer…)

Les mer

Band som er nominert til årets Manifestpris

For få timer siden ble årets nominerte til Manifestprisen 2020 i Sverige avslørt, under kategorien årets Dansband. (mer…)

Les mer

Nytt Medlem til Foxie

Ida Sundelelius har bestemt seg for å forlate Dansbandet Foxie. Ny permanent medlem blir da Thomas Wennerström som også har vært vikar for Ida under hennes foreldrepermisjon. (mer…)

Les mer

Voize blir ett klassiskt Dansband i 2020

Siden oppstarten av bandet Voize i 2011 har bandet forsøkt å finne sin nisje i dansband verden, siste årene har de forsøkt å hamle opp med de mer moderne bandene, men selv føler de at det blir for snevert. (mer…)

Les mer

Andreas i Sannex er sykemeldt

Sangeren, gitarist & kapellmesteren i bandet Sannex, Andreas Olsson, skriver på bandets Sosiale Nettside at han desverre er blitt sykemeldt på grunn av problem med hørselen. Bandet spiller videre med vikar. (mer…)

Les mer

Perikles med ny singel

Ett Ett Två heter nye singelen som Svenske dansebandet Perikles slapp i romjulen 2019, låten er en opptempo danselåt eller Bugglåt som det heter i Sverige. (mer…)

Les mer

Casanovas slipper ny singel

"Ängarna" heter nye singelen som Svenske bandet Casanovas slipper, dette er en strykeversjon av låten. Låten er skrevet av Henrik Sethssson og Mikael Wigström og er produsert av Henrik Sethsson.  

Les mer

Donnez Slipper ny singel

Donnez fra Sverige har sluppet en ny singel med tittelen "Med Värme Och Iskall Champagne" i duett med Donne og Jenny Silver (Fd Ölund, sangerinne fra Candela 91 - 96) (mer…)

Les mer

Vikingarna deltar i Bingolotto

På Nyttårsaften den 31. Desember medvirker Vikingarna i Svenske tv programmet Bingolotto. Programlederen Richard Olsson ønsker velkommen til ett fullspekket program med underholdning og gevinster til mange millioner. Programmet sendes i Svensk Tv4 fra kl 20:00 - 00:15.  

Les mer

Siste dansen med Bengt-Arvids

Mandag den 30. desember kl 20.00 spiller Bengt-Arvids sin siste konsert før bandet legger instrumentene på hyllen. Konserten vill finne sted på Vindbergs Bygdegård utenfor Falkenberg i Sverige.  

Les mer

Ny Singel Av Lasse Wellander

Lasse Wellander er kjent som gitarrist for blant andre Vikingarna og mest kjent som studiomusiker og Abba's gitarrist. Har nå sluppet en gitarversjon av Edvard Griegs kjente stykke "Anitra's Dance". (mer…)

Les mer

Nye konserter med Lasse Stefanz

Nå er det på tide med nye konsertturné med Lasse Stefanz. Suksessen lar seg ikke stoppe og til fulle hus og utsolgte konserter setter bandet for seg en ny turné og til høsten kommer nytt matriale.. (mer…)

Les mer

Dette er «Årets Dansband» nominerte til Svenske Grammis

Den 6. Februar blir Sveriges viktigste musikkpris utdelt under Grammis 2020 på Annexet i Stockholm. Prisen deles ut til totalt 21 kategorier og idag ble de nominerte til 19 av disse presentert. De sterkeste artistene i 2020 er Molly Sandén och Einár  som ble gitt fire nominasjoner hver. Under Årets

Les mer

Donnez slipper første smakebit på kommende album

Donnez letter litt på sløret fra det kommende albumet som slippes Mars 2020, samtidig som bandet feirer sine 20 år som band. (mer…)

Les mer

Casanovas slipper ny julesingel

I Decembernatt er Svenske Casanovas tilskudd til en rolig jul 2019, en ballade av den god sjarmerende stilen som passer til sene nattetimer. (mer…)

Les mer

Xplays slipper gammel Da Buzz klassiker

Svenske XPlays slipper sin versjon av Svenske Popbandet Da Buzz som hadde storhit med "Do You Want Me", som ble en massiv hit over store deler av Europa mileniums året 2000. (mer…)

Les mer