AD

Seljord. Countryfestivalen

Kurt Nilsen

Artisten med den store stemmeprakten gleder seg til å komme tilbake på scenen, med baklomma full av rykende ferske låter. Kurt Nilsen, backet av sitt formidable og forrykende band, er kjent for å gi alt på scenen. Til sommeren står han på scenen på Nordens største countryfestival i Seljord – gjør deg klar for allsang og gåsehud!

Vassendgutane

En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse. Bandet leverer et show som få andre band i denne kategorien kan vise til. Allsangen ”runger” i store haller og på de store festivalene når bandet spiller. Stikkord er glede, party og et band som virkelig inkluderer sitt publikum fra første strofe. Bandet legger stor vekt på kvalitet og det visuelle utrykket. De opptrer også 100% live.Det blir råning, ungkarer og hjortejakt. – Og selvfølgelig de nyeste slagerne, Sånn So Det Va Før, Skaldyrfest og Skrekkraude Rapala

ROTLAUS

Rotlaus har på rekordtid blitt et av landets mest ettertraktede liveband, og det hersker liten tvil om at bandet virkelig har blitt et band mange ønsker å få med seg. Bandet spiller mer enn de fleste og de virkelig elsker det, noe som ikke er vanskelig å se. Gutta har et smittende humør og en særegen nærhet til sitt publikum. Gjør deg klar for Norges originale bygderockere!!

Gunslingers

Gunslingers har over 100 millioner streams på Spotify, og de selger ut lokaler og festivaler fra nord til sør. Hele 14 år med kamp og utvikling for å få stelt i stand det beste sceneshowet i nasjonen. Men hos disse gutta stopper aldri utviklingen av showet! Ambisjonen er å alltid ha et mål om at neste konsert skal være bedre enn den forrige. For året 2023 har bandet store ambisjoner om å løfte profesjonaliteten betydelig, uten å miste grepet på kjemien mellom publikum og scene. I dag er Gunslingers komplett med fele, steel-gitar og telecaster, dette gir det komplette Nashville-soundet som kjennetegner høykvalitets countrymusikk. Alle som har vært på en skikkelig Gunslingerskonsert vet hvilken kjemi som kan oppstå mellom scene og publikum. Noe som få eller muligens ingen i landet klarer å konkurere mot!

Åsmund Åmli Band 

Setesdals store sønner kommer til Countryfestivalen 2023 – det er bare å lære seg dialekten først som sist!

 

 

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

26 - 30 jul 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Dyrskuplassen, Seljord

Neste Arrangement

AD
AD
AD
0%