Ny Musikk

Artig & ny dansbar versjon av «Røkke,Gjelsten og i»

today16. oktober 2024 48 18

Bakgrunn
share close
AD
AD

Mathias Kalvatsvik eller «Mattis» som han ble kalt i unge år, her i en duett med Finn Erlandsen (Reddik)

Finn skrev låta «Røkke,Gjelsten og i» som Trøste & Bære hadde en kjempehiten med i 1997.  Nå har Mathias og Finn laget en ny versjon som har fått tittelen «Mattis og Børson og I».

Folk flest kjenner nok Mathias som frontfigur i danseorkesteret Bjørns Orkester, men han startet som trubadur, spillende for de som trenger en oppmuntring aller mest: Sykehjem og gamlehjem i Molde og omegn har lenge kunnet glede seg over besøk fra Mathias. Med trekkspillet på magen, sprudlende, syngende av positiv energi.

Mathias fikk utmerkelsen «Dagens hverdagshelt» av TV2s seere, direkte i «God morgen Norge», med begrunnelse nettopp i hans opptredener på diverse institusjoner. Mathias blir fortsatt å finne ytterst på scenekanten, og ofte spillende og syngende blant publikum, som en glad gutt i Bjørns Orkester. Et orkester han har tilbrakt hele sitt voksne liv i. Og store deler av ungdomstiden også!

«Mattis og Børson og I» slippes fra Slager på digitale strømmetjenester fredag 18. oktober, men allerede nå kan du høre den her på kanalen.

 

AD

Skrevet av: Raymond Johansen

Rate it
0%